Вести

Ненад Краљевски: Све осим Суперлиге биће неуспех

Као и прет­ход­не, та­ко је и ове се­зо­не Гоч Ме­ркур пр­ви и нај­ве­ћи кан­ди­дат за осва­ја­ње пр­вог ме­ста у Су­пер Б ли­ги и пла­сман у елит­ни ранг так­ми­че­ња.

Ти­му из Вр­њач­ке Ба­ње то ни­је по­шло за ру­ком пр­о­шле се­зо­не, али то­ком ле­та до­шло је до пр­о­ме­не тре­не­ра, а по­том и из­ме­на у играч­ком ка­дру, та­ко да је еки­па са­да ка­дра и спрем­на да из­бо­ри исто­риј­ски пла­сман.

Не­над Кра­љев­ски се одав­но до­ка­зао као сја­јан струч­њак, пре­у­зео је овај тим, од­лич­но од­ра­дио при­пре­ме и спрем­но до­че­ку­је да­на­шњи старт у Су­пер Б ли­ги.

- У од­но­су на пр­о­шлу го­ди­ну смо до­ста пр­о­ме­ни­ли са­став, до­ве­ли не­ко­ли­ко до­брих мо­ма­ка, та­ко да сам за­до­во­љан ура­ђе­ним по­слом. Је­ди­но са на­ма ни­је Сто­лић, ко­ји је одр­стра­њен из еки­пе због на­ру­ша­ва­ња ди­сци­пли­не – ре­као је Не­над Кра­љев­ски.

При­пре­ме сте по­че­ли пре два ме­се­ца, ка­кви су ре­зул­та­ти?

- За­до­во­љан сам, ни­смо има­ли ни је­дан из­о­ста­нак са тре­нин­га, сви мом­ци су спрем­ни и здра­ви. Од­и­гра­ли смо шест при­ја­тељ­ских утак­ми­ца ко­је су нам до­ста по­мо­гле да са­гле­да­мо мно­ге ства­ри

Пр­вен­ство је тек стар­то­ва­ло, а сви вас ви­де као глав­ног кон­ку­рен­та за пла­сман у Су­пер­ли­гу?

- При­хва­та­мо уло­гу фа­во­ри­ту и чвр­сто сто­ји­мо иза то­га. То је наш је­ди­ни циљ и све осим то­га би­ће ве­ли­ки не­у­спех. По­го­то­во што клуб ове го­ди­не сла­ви ше­зде­сет го­ди­на по­сто­ја­ња, же­ли­мо на нај­бо­љи на­чин да обе­ле­жи­мо ро­ђен­дан.

Ко је још фа­во­рит за нај­ви­ши ранг?

- Има ту не­ко­ли­ко еки­па ко­је ће озбиљ­но кон­ку­ри­са­ти. Ша­мот, Сме­де­ре­во, Ме­та­лац, Ло­зни­ца, То­пли­ча­нин... Мо­жда се то­ком се­зо­не по­ја­ви још не­ко из­не­на­ђе­ње.

Пр­ви пр­о­тив­ник је Сме­де­ре­во?

- Ове го­ди­не су при­кљу­че­ни овој гру­пи Ис­ток/За­пад, има­ли су од­лич­не ре­зул­та­те, та­ко да оче­ку­јем те­жак меч. За­др­жа­ли су ве­ћи део еки­пе, ро­ти­ра­ли су мом­ке, ви­део сам да има­ју ја­сне ци­ље­ве у игри, по­го­то­во кад је  на­пад у пи­та­њу. Би­ће то за­ни­мљи­ва утак­ми­ца – ре­као је Не­над Кра­љев­ски.

 

Преузето од Спортског журнала