Вести

ЗОРАН ТОДИЋ: Лавови се боре до краја

Ла­во­ви се ове се­зо­не у Су­пер Б ли­ги бо­ре ла­вов­ски. Еки­па ко­ја има нај­мла­ђи тим у пр­вен­ству ус­пе­ла је да за­бе­ле­жи се­дам по­бе­да, оства­ри два ре­ми­ја и упи­ше се­дам по­ра­за. Ипак, не­ма се шта за­ме­ри­ти мом­ци­ма ко­је с клу­пе пред­во­ди Зо­ран То­дић, мла­ди и ам­би­ци­о­зни струч­њак.

- Пет утак­ми­ца ни­смо из­гу­би­ли у дру­гом де­лу се­зо­ну, а ус­пе­ли смо да осво­ји­мо осам бо­до­ва и то је за мој нај­мла­ђи тим у ли­ги ве­ли­ка ствар. Пре­за­до­вољ­ни смо, на­да­ли смо се да ће­мо све про­пу­сте из пр­вог де­ла на­док­на­ди­ти у дру­гом и у то­ме смо ус­пе­ли.

То­дић је до­дао:

- Ве­ћи­на мо­јих игра­ча је 2006. го­ди­ште и дра­го ми је што се они до­бро раз­ви­ја­ју. Ве­ру­јем и да ће до­бар део њих на­ћи ме­сто на Европ­ском пр­вен­ству за ка­де­те овог ле­та. Дра­го ми је што ра­ди­мо пра­ву ствар за срп­ски ру­ко­мет.

На­пра­ви­ли сте из­не­на­ђе­ње на стар­ту по­бе­див­ши Ко­лу­ба­ру?

- За не­ке то је­сте из­не­на­ђе­ње, али не и за нас. Ла­за­рев­ча­ни су до та­да би­ли не­по­ра­же­на еки­па и то је би­ла пре­крет­ни­ца за ове мла­де мом­ке. Мо­гу они да пру­же мно­го ви­ше од оно­га шо дру­ги ми­сле, а са­мо ја знам ко­ли­ко мо­гу. Тај меч је био пра­ви ру­ко­мет­ни и до­ста љу­ди ми је ре­кло да у по­след­ње вре­ме ни­је ви­ђе­на та­ко до­бра утак­ми­ца.

Шта је циљ Ла­во­ва?

- Био је оп­ста­нак у ли­ги и мо­гу по­но­сно да ка­жем да смо наш циљ оства­ри­ли. Пре­о­ста­лих шест ко­ла ће­мо игра­ти рас­те­ре­ће­но и то ће би­ти иде­ал­на при­ли­ка да на­пра­ви­мо још до­брих ре­зул­та­та. По­ку­ша­ће­мо да оста­не­мо не­по­ра­же­ни на до­ма­ћем те­ре­ну, док ће­мо на стра­ни гле­да­ти да оства­ри­мо што бо­љи ути­сак – ре­као је на кра­ју Зо­ран То­дић.