Вести

ЗОРАН БАРБУЛОВИЋ: Полусезона изнад очекивања

Самоуверено, на првом месту на табели и са само једним поразом Бор је завршио први део сезоне у Супер Б лиги. Изабранице Зорана Барбуловића су приказале сјајне партије током првог дела, велику борбеност, а једини кикс имале су недавно против Радничког.

То није пореметило сјајну атмосферу у тиму који ове сезоне жели повратак у највиши ранг.

– Ништа не може да нам поквари расположење, а о томе најбоље говори податак да смо недавно сви заједно били на Старој планини. Ишли смо у сопственој режији, читав тим је желео да се три дана да се дружи и ужива – рекао је Зоран Барбуловић.

Да ли можете укратко да сумирате први део сезоне?

– Остварили смо резултат изнад свих очекивања. Искрен да будем, иако имамо само један пораз, нисмо баш толико бољи од већине екипа, не одскачемо превише. Можда смо само били мало више спремни и имали то искуство из Суперлиге.

Ипак, многи виде вас у елити наредне године?

– То је наш циљ, али има ту још конкурената. Мислим да бар још четири тима могу да истакну кандидатуру за пласман у виши ранг. Мислим да ће на пролеће бити жестока борба, све ће изгледати другачије, очекују нас тешка гостовања, искрен да будем прибојавам се свега…

Да ли ће бити промена у играчком кадру?

– Не би требало, али ако се укаже прилика за ангажовање адекватног појачања нећемо бежати. Ипак, први циљ је да са нашим младим играчицама одрадимо добро посао и спремимо се за други део сезоне.

Чини се да је ове сезоне Супер Б лига веома занимљива?

– Мислим да ће тек бити интересантно. Доле ће се водити битка за опстанак, а као што сам рекао, конкуренција на врху је велика. Мислим да су Алексинац, Металац и Кикинда већ виђени у нижем рангу. Раднички и ОРК Београд имају добре екипе, Београд је све јачи, тако да ће бити занимљиво – закључио је Зоран Барбуловић.