Вести

БРАТИСЛАВ ЂОРЂЕВИЋ: Време за сигурну зону

Коло пре краја првог дела сезоне у Супер Б лиги, Власотинце заузима девето место на табели групе Исток-Запад. Тим са југа Србије је освојио шест бодова, забележио две победе и два ремија, док је уписао шест пораза.

Тренер Власотинца Братислав Ђорђевић се надао бољем учинку своје екипе, али како истиче биће времена за поправни у другом делу шампиона.

-Знајући какву екипу имам очекивао сам бољи пласман. Ангажовали смо на почетку и појачања, момке из Суперлиге, али никако нисмо успели да се пронађемо. Истина, није нас нико надиграо, борили смо се, али је увек недостајало то мало среће на крају. У последњим колима смо тек дошли до игре.

А онда поново хладан туш и пораз од Прибоја?

-Невероватан кикс. Потценили смо противника, немам друго објашњење. Отишли смо и дан раније како бисмо спремно дочекали утакмицу, све смо урадили да дођемо до два бода, надали се победи, али на крају је екипа подбацила.

Наредни противник је Хајдук Вељко?

-Мислим да је реално да очекујемо победу, са та два бода бисмо побегли из зоне испадања. Мислим да имамо бољи тим и да се с правом надамо тријумфу. Завршили бисмо лигу са осам бодова, а планирали смо са десет или дванаест, тако да не би било страшно одступање. Кикснули смо против Смедерева кући, Металац смо морали да добијемо, а од Лознице није страшно што смо изгубили јер имају један од најбољих тимова.

Каква су очекивања у настваку?

-Било би добро да ангажујемо још једног играча, али ће о томе одлучивати финансиска ситуаицја. Надам се да ћемо у другом делу боље да играмо и да неке неизвесне утакмице решимо у нашу корист. Долазе нам све екипе из доњег дела табеле, тако да верујем да ћемо сакупити више бодова.

Супер Б лига је ове сезоне веома неизвесна и узбудљива?

-Свака утакмица је некако на нож, до краја се неће знати који тимови ће у елитни ранг. Мислим да свако свакога може да победи и да ће борба бити веома добра до последњег кола. Мислим да ће Рудар и Гоч у плеј-оф, а да ће се велика борба водити за преостала места – рекао је Братислав Ђорђевић.

 

Преузето од Спортског журнала