Вести

Најава 6.кола СБРЛ - жене са тренером ЖРК Црвена Звезда - Весна Бојковић "Оно што у овом тренутку желим је да останемо здрави и да имамо континуитет у раду"

Поздрав за све читаоце и љубитеље рукомета.

Пре свега, мојим  драгим колегиницама и колегама да пожелим успешну сезону.

У оваквој ситуацији  тешко је дати виђење ове сезоне , јер се она разликује од сваке претходне због настале ситуације. Из тог разлога очекујем да сезона буде неизвесна до краја. Једино што желим  је  да свима играчице буду здраве, са што мање повреда ,да имамо континуитет у тренажном процесу и такмичењу.

Кратак осврт на парове 6.кола

Слога - Топличанин

Нијансе ће одлучивати ову утакмицу .Слога ће на свом терену тражити нову победу, а Топличанин на крилима победе у 5.колу сигурно жели  да дође до још једне .

Београд - Кучево 

РК Београд је млада, борбена, уиграна екипа са доста младих репрезентативки која од почетка сезоне пружа добре партије на два фронта (првенство и КУП) . Екипа Кучева је ове сезоне у новом саставу, али и оне су добро отвориле сезону . Предност у овом сусрету ипак дајем домаћој екипи.

Црвена Звезда - Кикинда

Очекујем да ми као тим напредујемо све више и више како првенство одмиче , и да добрим партијама наставимо победнички ритам. Млада екипа Кикинде је добро вођена тренером Драганом Мракићем који има континуитет у раду, а познавајући  његов рад ,очекујем да ће све више напредовати  и бити незгодан противник већини екипа.

Панчево - Срем

Веома занимљив сусрет,  јер  листа стрелаца досадашњег дела првенства показује да водеће позиције  заузимају играчице из ове две екипе. Панчево је екипа која се издвојила одличном игром, и једина је екипа која има све победе. Екипа која је главни кандидат за улазак у виши ранг. Екипа Срема која сваку утакмицу игра веома храбро, борбено, и  очекујем да ће наставити у том стилу.  Предност је на страни Панчева.

ОРК Београд - Житорађа

ОРК Београд је фаворит у овом мечу , имају квалитет и искуство да овај меч добију на свом терену.  Житорађа екипа која за сада нема бодова , али ће дати све од себе да у наредним утакмицама дођу до првих бодава . Очекујем победу београдске екипе.

Јуниор - Петроварадин

Јуниор као најмлађа екипа у првенсту ће кроз утакмице напредовати све више и ускоро уписати своје прве бодове. Петроварадин екипа  која је као и ми кроз бараж изборила пласман у СБРЛЖ , показује на терену да ту и припадају својим добрим играма. Искусна екипа коју води колегиница Ирена, наметнуле су  свој стил игре и жељу да на терену покажу своје квалитете.  Улога фаворита иде гостима.