Вести

Најава 4.кола СБРЛ Север - Центар - Митар Павловић - тренер ОРК Мачва

Поздрав за све раднике и љубитеље рукомета. Драго ми је да имам прилику да прогнозирам 4. коло СБРЛ Север - Центар, у једној могу слободно рећи најорганизованијој лиги у рукомету.

Као и 3 претходно одиграна кола, и ово 4. коло доноси низ занимљивих и неизвесних утакмица:

Јединство - Југовић

Обзиром да Јединство игра на домаћем терену са фаворизованим Југовићем, могло би се очекивати освајање првих бодова, али ја ипак предност дајем РК Југовић.

УБ - СЦ Вождовац 2012

Очекује нас занимљива утакмица. мислим да ће бити неизвесно до самог краја, али благу предност фаворита дајем искуснијој екипи УБ-а.

Колубара - Мачва

Дуел две екипе састављене од младости и искуства. Очекујем занимљиву и динамичну утакмицу са подједнаким шансама за победу.

Сивац 69 - Смедерево

У овој утакмици имамо две искусне и борбене екипе. РК Смедерево је боље стартовало у првенству, али би овог пута предност дао домаћем тиму.

Лавови БП - Морава

Неочекивани старт у првенству за обе екипе, врло неизвесна утакмица, и победник ће бити екипа која буде имала више самопоуздања.

Инђија - Врбас Петрол

Узбудљива и неизвесна утакмица у којој можемо очекивати доста преокрета. Шансе за победом 50:50 .

 

На крају бих вам се још једном захвалио на указаном поверењу да дам своје виђење и најаву 4.кола, уз апел свим спортистима, рукометним радницима, тренерима и осталим љубитељима рукомета да максимално поштујемо мере кризног штаба Владе Републике Србије, како би смо пре свега остали здрави, а што би нам омогућило и несметан наставак такмичења.