Вести

Најава утакмица 3.кола СБРЛ Исток - Запад - из угла Марка Марковића - тренера РК Јагодина

Најаву 3.кола Супер Б рукометне лиге Исток - Запад одрадили смо са Марком Марковићем, тренером РК Јагодина, који нам је укратко прокоментарисао парове овог кола, и дао своје виђење и очекивања од ове сезоне. Он нам је у разговору рекао следеће:

"Сви смо се ужелели рукомета, али и опрезно ушли у процес припрема, због бојазни од повреда, јер је ипак дуга пауза иза нас. Жреб нам није био наклоњен, јер у прва 4.кола имамо 3 гостовања и играмо против екипа из самог врха и претендената на највиши пласман. Подижемо форму, и резултат за нашу екипу ће тек доћи. Наш циљ је стабилизација и афирмација младих играча, што из наше школе рукомета, што из других клубова. Стварамо екипу за будућност, и да за неколико година закуцамо на врата Супер лиге. Ове године по мени за сам врх фигурирају Мокра Гора и Хајдук Вељко.

Што се тиче парова овог кола:

Јастребац - Златар

Обе екипе су јако искусне. Домаћин је дебитант у лиги, али је победио у прошлој утакмици код куће неугодни Топличанин, па им и овог пута дајем малу предност.

Металац - Мокра Гора

Гост убедљив у претходна 2.кола. Домаћин иако је дебитант, одиграо је две одличне утакмице ( нерешено у гостима и минималан пораз код куће ), али бих предност дао гостујућој екипи, које сматрам фаворитом не само у овој утакмици, већ и у читавом првенству.

Прибој - Топличанин

Јако неизвестан меч. Екипе које дуго година егзистирају у овом рангу. Благу предност дајем домаћину због свог терена, иако се нажалост игра без публике.

Хајдук Вељко - Бела Паланка

Сусрет до сада непоражених екипа, екипа које дуго бију битке у овом рангу и свака утакмица буде права суперлигашка. Очекујем да таква буде и ова, али предност ипак дајем домаћину.

Куршумлија - Житорађа

у овој утакмици је Куршумлија свакако фаворит, против младе и перспективне екипе гостију.

Врање 1957 - Јагодина

После оба пораза прилика за поправни. Врање 1957 иако млада екипа, показала је да има квалитет и одлично се носила у претходна 2.кола иако је била гост. Ми се надамо да не можемо и у трећој утакмици заредом имати толики број промашених шутева, и да ћемо од ове утакмице кренути узлазном путањом.