Вести

Лозничани са +3 пред реванш у Краљеву

Рукометаши Лознице су у првој утакмици баража Супер Б лиге „Исток - Запад“ где се боре за пласман за 3. место помало неочекивано поразили Металац јер су гости из Краљева дошли као велики фаворити.Играчи Милана Недељковића су вечерас били борбенији,приказали су бољу игру и апсолутно заслужено славили победу са 33:30 (15:14).

Код гостију по 6 голова су постигли Никола Обрадовић и Душан Петровић, док је домаћи састав до велике победе водио Страхиња Новаковић са 7 голова. Играч утакмице био је голман Лука Ристић.

Наредна утакмица на програму је 05.06. од 20 часова у Краљеву.

Најбољи стрелац Лознице Страхиња Новаковић је овако прокоментарисао утакмицу:

Пре свега желео бих да се захвалим екипи Металца на фер и коректној игри. Похвалио бих моје саиграче за борбу и све до сад приказано у плеј - офу. Једна тешка утакмица за нас, играли смо без пар веома важних играча, али прилику смо искористили ми млађи играчи и успели смо да победимо јако добру и борбену екипу Металца.

Играч Металца Никола Суруџић је овом приликом изјавио:

Што се тиче утакмице, била је врло интензивна са доста трчања, пуно лепих потеза и много младих лица што је врло битно за српски рукомет. Што се тиче моје игре, учинак није био стопостотан али је била на високом нивоу. Надамо се победи у Краљеву са више од 3 гола како бисмо освојили 3. место.