Вести

Најава 12.кола СБРЛ за жене - Срђан Илић - тренер ЖРК "Слога "

Шта нас очекује у наставку такмичења у женској супер Б лиги, тј. шта нам то доносе утакмице 12. кола, сазнајемо од тренера ЖРК Слога - Срђана Илића:

"Пре него изнесем мишљење о утакмицама предстојећег кола,  поздравио бих све клубове и колеге тренере, пожелео би им пуно среће и успеха у наставку сезоне, у нади да ће се првенство одиграти у нормалним условима и са жељом да нам се и публика врати у дворане.

Црвена Звезда - Панчево:

Црвена Звезда је дефинитивно у континуитету добрих игара и резултата, док је екипа Панчева после неколико везаних пораза победила, и сигурно ће тражити своју шансу на гостујућем терену. Пре свега очекујем чврсту утакмицу, али предност дајем Црвеној Звезди.


Слога - ОРК Београд:

Ми смо у серији лоших резултата. Гостује нам екипа која је претрпела промене у играчком кадру, што ћемо свакако покушати да искористимо и упишемо бодове после дужег времена.

РК Београд - Јуниор:

Сусрет два градска ривала и најмлађих екипа. РК Београд је фаворит, али се не сме  опуштати, јер је питање времена када ће екипа Јуниора почети побеђивати.

Кикинда - Петроварадин:

Кикинда је чврст домаћин, форсира брзу игру, са одличним спољним играцицама. Петроварадин је после извесних промена у клубу и даље екипа која може сваког да победи. Благу предност ипак дајем домаћину.

Кучево - Житорађа:

У овој утакмицу фаворит је екипа из Кучева. Резултати и искуство ове екипе не дају велику наду гостујућој екипи. 

Топличанин - Срем:

Можда и најнеизвеснија утакмица. Обе екипе рачунају на бодове. Очекујем резултатску неизвесност.  Блага предност можда иде домаћину, која знатно боље игра на домаћем терену. Међутим, гости пружају одличне партије и неће се лако предати. Одлучиће нијансе.