Вести

Најава утакмица 19.кола СБРЛ Исток - Запад - из угла Немање Тодоровића - тренера РК Јастребац

Само првенство ће до самог краја бити неизвесно по питању првака лиге, што и јесте драж такмичења. Благу предност дајем Зубином Потоку који већ има бод предности у односу на екипу из Неготина, али и далеко лакши распоред у последња четири кола. Мислим да искусна екипа Мокре Горе на челу са Златком Петронијевићем не би смела да дозволи никакво изненађење. Уживајмо до краја у неизвесној завршници.
Што се тиче испадања из лиге, ту је ствар јасна. Комшије из Житорађе иду у нижи ранг, али им ја желим што бржи повратак у Суперлигашки караван.

Што се тиче анализе парова 19. кола Супер Б лиге Исток-Запад, моје мишљење је следеће:

Житорађа - Топличанин

Топлички дербији су увек неизвесни, без обзира на позицију на табели. Предност дајем гостима, али мислим да ће домаћин пружити квалитетну партију уколико буде у комплетном саставу.

Бела Паланка - Златар

Брзина против искуства! Ко буде више искористио своје адуте имаће веће шансе за победу. Не могу против бившег и вољеног клуба, тако да мислим да нас очекује јако занимљив меч у Паланци.

Јагодина - Мокра Гора

Јагодина је у последње време у кризи, и бележи лоше резултате. Мислим да је нереално очекивати било шта друго осим победе гостију из Зубиног Потока.

Врање 1957 - Јастребац

Домаћин није играо ни једну првенствену утакмицу готово три недеље, док су моји момци на узлазној путањи што се тиче форме, поготово после победе над неугодном Куршумлијом. Дарко Станојковић је одличан тренер и сигуран сам да ће учинити све да бодови остану у Врању. Али, и ми се питамо. Очекујем тврду и неизвесну утакмицу, али се исто тако надам да смо спремни за позитиван исход у Врању.

Куршумлија - Металац

Дуел два преискусна тренера. Сигуран сам да ће и Аврам Илић и Горан Веселиновић покушати све да дођу до бодова. Куршумлија јесте у великом хендикепу због повреде Немање Миленковића, али им ипак дајем предност у овом мечу који дефинитивно носи епитет дербија у овом колу.

Хајдук Вељко - Прибој

Неготинци сигурно неће одустати од борбе за виши ранг. Прибој је млада, школована и упорна екипа која игра одличан рукомет, али мислим да Хајдуци ову утакмицу добијају на свом терену, и настављају трку за Аркус лигу.

У сваком случају, срећно свима у наставку првенства!!!