Вести

Најава дерби утакмице ЖОРК Кикинда - ЖРК Црвена Звезда - Весна Бојковић "Верујем у своју екипу, надам се да успех неће изостати"

Утакмица ЖОРК КИКИНДА - ЖРК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА окарактерисана је као једна од најзанимљивијих утакмица у женској СУПЕР Б лиги у овом колу, и како носи епитет "дербија" обзиром на тренутни пласман на табели, желели смо да нам обе  екипе дају кратак интервју какво је виђење ове утакмице из њихове перспективе, и која су очекивања.

Весна Бојковић -тренер 

Ово јесте најзанимљивија утакмица 17.кола с обзиром на стање на табели, досадашње форме екипа и преосталих утакмица до краја првенства. Екипа Кикинде  има предност домаћег терена. Ми на основу досадашњих резултата и  форме у којој се налазимо гајимо оптимизам и верујемо да ће утакмица показати  квалитет Супер Б  лиге и оправдати епитет дерби меча овог кола.

Јована Ристић -капитен

У суботу нам предстоји  утакмица са екипом Кикинде. Очекујем фер и коректну утакмицу обе екипе. На нама је да дамо свој максимум и будемо фокусиране на задатке које тренер тражи од нас .Мотива имамо увек,хемија у екипи је добра. Надам се да ће љубитељи рукомета уживати у утакмици која је назначена као дерби кола и да ће обе екипе својом игром на терену то и показати.

Од екипе ЖОРК Кикинда нисмо успели да добијемо изјаву поводом ове утакмице.