Вести

Најава 13.кола СБРЛ Север - Центар - Саша Кандић - тренер СЦ "Вождовац 2012"

Ове године имамо три кандидата која ће се борити за улазак у Аркус лигу; биће неизвесно до краја сезоне, и мислим да ће првак бити онај ко успешно прође гостовања у Сивцу , Великој Плани а богами и на Бањици. А сада бих се осврнуо и на парове 13.кола:


Врбас Петрол -Јединство

Дерби зачеља , а моје мишљење је да ће млада екипа из Врбаса успети да надигра искусне госте и однесе бодове из овог сусрета.

Колубара - Уб  

Домаћини су апсолутни фаворити , али Уб је у другом делу сезоне са новим - старим тренером показао да може да изненади.

Мачва - Сивац 69

Домаћу екипу је напустило много играча у зимском прелазном року , док су гости  једна озбиљна , искусна екипа и очекујем њихову сигурну победу . Као сто сам рекао и у уводу, Сивац може свакога да победи, и да можда и реши првака лиге.

 
СЦ Вождовац 2012 - Лавови БП

Наша екипа је искуснија и имамо дужу клупу , тако да очекујем победу , наравно уз максимално залагање и поштовање противника који долази из града рукомета.

Смедерево - Инђија 

Смедеревци су се током сезоне силно појачали , имају одличан састав , али некако као да се нису још уиграли; све једно апсолутни су фаворити против подмлађене Инђије.

Морава - Југовић

Слободно се може рећи "дерби" кола.  Летос су "Моравци" онемогућили Каћане у квалификацијама за улазак у виши ранг. Састави су измењени , Морава игра за голи живот и опстанак у лиги, а Каћани у саставу који обећава највише циљеве ће сигурно имати дупли мотив да успешно прође ово тешко гостовање у Великој Плани.
Права рукометна посластица, и биће уживање гледати ову утакмицу.

 
На крају, хтео бих да похвалим организацију лиге у овим тешким временима, и да се захвалим директору , свим клубовима, као и службеним лицима на напорима који сви улажу , да се такмичење заврши у спортским оквирима.
Здрави били .