20/05/2023 18:00h

Спортски центар Вождовац, Црнотравска 4

18.коло

Црвена Звезда

V/S 36 : 21

(16:9)

Топличанин

Додатне информације
Број гледалаца: A судија: Колоски Јелена
Б судија: Жилевски Весна
Делегат: Јанковић Предраг
Записник