29/09/2021 19:30h

ЦФК Драго Јововић, Панонска 2

1.коло

Врбас ПЕТРОЛ

V/S 26 : 31

(11:9)

Апатин

Додатне информације
Број гледалаца: A судија: Црњански Здравко
Б судија: Алимпић Миленко
Делегат: Мандић Иван
Записник