30/10/2021 18:00h

Руски Крстур

7.коло

Црвенка Jaffa

V/S 32 : 34

(18:21)

Врбас ПЕТРОЛ

Додатне информације
Број гледалаца: A судија: Мошорински Иван
Б судија: Панџић Александар
Делегат: Чернох Зоран
Записник