Север - Центар / Плеј оф (Север-Центар)

Rezultati

Za 3.mesto 2.utakmica
Црвенка Jaffa
(16 : 16)
Смедерево
Za 3.mesto 1.utakmica
Смедерево
(17 : 14)
Црвенка Jaffa
Finale 3.utakmica
Уб
(14 : 10)
Спартак
Finale 2.utakmica
Спартак
(17 : 11)
Уб
Finale 1.utakmica
Уб
(12 : 13)
Спартак
Polufinale 3.utakmica
Уб
(17 : 9)
Црвенка Jaffa
Polufinale 2.utakmica
Црвенка Jaffa
(13 : 15)
Уб
Спартак
(14 : 16)
Смедерево
Polufinale 1.utakmica
Уб
(15 : 18)
Црвенка Jaffa
Смедерево
(14 : 14)
Спартак