Север - Центар / Север - Центар

Табела

Клуб одиг. поб нер пор гол+ гол- раз бод
1
Уб
22
16 1 5 657 603 +54 33
2
Смедерево
22
13 6 3 631 568 +63 32
3
Спартак
22
13 4 5 646 578 +68 30
4
Црвенка Jaffa
22
13 3 6 684 612 +72 29
5
Врбас ПЕТРОЛ
22
13 2 7 618 582 +36 28
6
Колубара
22
12 1 9 623 624 -1 25
7
Лавови
22
10 0 12 595 610 -15 20
8
Херцеговац
22
10 0 12 607 635 -28 20
9
Инђија
22
7 3 12 689 697 -8 17
10
Сивац 69
22
5 3 14 609 671 -62 13
11
Синђелић
22
4 1 17 595 692 -97 9
12
Апатин
22
4 0 18 573 655 -82 8