Црвенка, Црвенка

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Црвенка 25 162 9 0 6

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Инђија 40:40 Црвенка 12 1 - -
Плеј оф (Север-Центар)

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Уб 34:31 Црвенка 9 0 - -
2.kolo Црвенка 33:29 Уб 1 0 - -
Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
2.kolo Црвенка 25:23 Смедерево 6 1 -
Плеј оф (Север-Центар)

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
3.kolo Уб 41:23 Црвенка 3 0 - -
Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
3.kolo Лавови 24:28 Црвенка 10 0 -
4.kolo Врбас ПЕТРОЛ 26:33 Црвенка 4 0 - -
5.kolo Црвенка 32:29 Херцеговац 9 0 - -
6.kolo Колубара 29:28 Црвенка 7 1 - -
7.kolo Црвенка 36:27 Сивац 69 6 0 - -
8.kolo Спартак 31:30 Црвенка 3 2 - -
9.kolo Црвенка 36:26 Синђелић 5 0 - -
10.kolo Уб 31:30 Црвенка 8 0 - -
11.kolo Црвенка 32:26 Апатин 1 1 - -
12.kolo Црвенка 29:28 Инђија 6 0 - -
13.kolo Смедерево 27:27 Црвенка 9 1 - -
14.kolo Црвенка 30:31 Лавови 8 0 - -
15.kolo Црвенка 26:35 Врбас ПЕТРОЛ 6 0 - -
16.kolo Херцеговац 30:28 Црвенка 5 0 - -
17.kolo Црвенка 36:26 Колубара 8 0 - -
18.kolo Сивац 69 24:24 Црвенка 4 1 - -
19.kolo Црвенка 31:25 Спартак 9 1 -
20.kolo Синђелић 29:37 Црвенка 8 0 -
21.kolo Црвенка 28:23 Уб 6 0 -
22.kolo Апатин 22:38 Црвенка 9 0 -