Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 11 28 3 0 1

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
12.kolo Смедерево 29:25 Кикинда Гриндекс 6 0 -
13.kolo Сивац 69 22:31 Смедерево 2 1 - -
14.kolo Смедерево 28:22 Вождовац 2012 3 0 - -
15.kolo Колубара 22:26 Смедерево 1 0 - -
16.kolo Смедерево 28:29 Врбас ПЕТРОЛ 5 0 - -
17.kolo Синђелић 21:23 Смедерево 0 0 - -
18.kolo Смедерево 27:24 Морава 1 0 - -
19.kolo Апатин 29:27 Смедерево 0 0 - -
20.kolo Смедерево 29:29 Црвенка 4 0 - -
21.kolo Уб 33:26 Смедерево 2 2 - -
22.kolo Смедерево 32:30 Инђија 4 0 - -

Остале сезоне

2020/2021 Север - Центар
Клуб одиг гол 2` дк МВП
Вождовац 2012 22 48 4 0 0 Detaljnije