Апатин, Апатин

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Апатин 17 0 0 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
4.kolo Апатин 37:30 Инђија 0 0 - -
5.kolo Сивац 69 33:25 Апатин 0 0 - -
6.kolo Апатин 24:20 Колубара 0 0 - -
7.kolo Синђелић 29:14 Апатин 0 0 - -
8.kolo Смедерево 28:26 Апатин 0 0 - -
9.kolo Апатин 26:23 Уб 0 0 - -
10.kolo Кикинда Гриндекс 30:15 Апатин 0 0 - -
11.kolo Апатин 29:26 Вождовац 2012 0 0 - -
12.kolo Апатин 26:26 Врбас ПЕТРОЛ 0 0 - -
13.kolo Морава 23:25 Апатин 0 0 - -
14.kolo Апатин 28:23 Црвенка 0 0 - -
15.kolo Инђија 31:28 Апатин 0 0 - -
16.kolo Апатин 34:25 Сивац 69 0 0 - -
17.kolo Колубара 35:29 Апатин 0 0 - -
18.kolo Апатин 26:24 Синђелић 0 0 - -
19.kolo Апатин 29:27 Смедерево 0 0 - -
21.kolo Апатин 22:27 Кикинда Гриндекс 0 0 - -