Апатин, Апатин

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Апатин 8 0 0 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
2.kolo Апатин 24:21 Морава 0 0 - -
3.kolo Црвенка 35:26 Апатин 0 0 - -
4.kolo Апатин 37:30 Инђија 0 0 - -
5.kolo Сивац 69 33:25 Апатин 0 0 - -
8.kolo Смедерево 28:26 Апатин 0 0 - -
9.kolo Апатин 26:23 Уб 0 0 - -
10.kolo Кикинда Гриндекс 30:15 Апатин 0 0 - -
11.kolo Апатин 29:26 Вождовац 2012 0 0 - -