Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 14 1 1 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Кикинда Гриндекс 24:21 Смедерево 0 0 - -
2.kolo Смедерево 24:25 Сивац 69 0 0 - -
6.kolo Смедерево 23:18 Синђелић 0 0 - -
10.kolo Смедерево 29:25 Уб 0 0 - -
12.kolo Смедерево 29:25 Кикинда Гриндекс 0 0 - -
13.kolo Сивац 69 22:31 Смедерево 0 0 - -
15.kolo Колубара 22:26 Смедерево 0 0 - -
16.kolo Смедерево 28:29 Врбас ПЕТРОЛ 0 0 - -
17.kolo Синђелић 21:23 Смедерево 0 0 - -
18.kolo Смедерево 27:24 Морава 0 0 - -
19.kolo Апатин 29:27 Смедерево 0 0 - -
20.kolo Смедерево 29:29 Црвенка 1 0 - -
21.kolo Уб 33:26 Смедерево 0 0 - -
22.kolo Смедерево 32:30 Инђија 0 1 - -

Остале сезоне

2020/2021 Север - Центар
Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 16 6 2 0 0 Detaljnije