Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 22 93 13 0 1

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Кикинда Гриндекс 24:21 Смедерево 1 1 - -
2.kolo Смедерево 24:25 Сивац 69 3 1 - -
3.kolo Вождовац 2012 22:27 Смедерево 4 1 - -
4.kolo Смедерево 31:24 Колубара 5 0 - -
5.kolo Врбас ПЕТРОЛ 25:29 Смедерево 3 0 - -
6.kolo Смедерево 23:18 Синђелић 5 1 - -
7.kolo Морава 24:33 Смедерево 9 1 - -
8.kolo Смедерево 28:26 Апатин 6 1 - -
9.kolo Црвенка 30:22 Смедерево 6 0 - -
10.kolo Смедерево 29:25 Уб 4 1 - -
11.kolo Инђија 15:18 Смедерево 3 1 - -
12.kolo Смедерево 29:25 Кикинда Гриндекс 2 0 - -
13.kolo Сивац 69 22:31 Смедерево 9 0 -
14.kolo Смедерево 28:22 Вождовац 2012 5 1 - -
15.kolo Колубара 22:26 Смедерево 6 1 - -
16.kolo Смедерево 28:29 Врбас ПЕТРОЛ 1 0 - -
17.kolo Синђелић 21:23 Смедерево 4 2 - -
18.kolo Смедерево 27:24 Морава 8 0 - -
19.kolo Апатин 29:27 Смедерево 6 0 - -
20.kolo Смедерево 29:29 Црвенка 1 1 - -
21.kolo Уб 33:26 Смедерево 1 0 - -
22.kolo Смедерево 32:30 Инђија 1 0 - -

Остале сезоне

2020/2021 Север - Центар
Клуб одиг гол 2` дк МВП
Морава 21 153 5 0 1 Detaljnije