Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 22 141 17 0 4

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Кикинда Гриндекс 24:21 Смедерево 8 0 - -
2.kolo Смедерево 24:25 Сивац 69 8 2 - -
3.kolo Вождовац 2012 22:27 Смедерево 7 0 - -
4.kolo Смедерево 31:24 Колубара 4 0 - -
5.kolo Врбас ПЕТРОЛ 25:29 Смедерево 5 1 - -
6.kolo Смедерево 23:18 Синђелић 7 1 -
7.kolo Морава 24:33 Смедерево 5 1 - -
8.kolo Смедерево 28:26 Апатин 8 0 - -
9.kolo Црвенка 30:22 Смедерево 5 1 - -
10.kolo Смедерево 29:25 Уб 8 1 -
11.kolo Инђија 15:18 Смедерево 3 0 - -
12.kolo Смедерево 29:25 Кикинда Гриндекс 3 2 - -
13.kolo Сивац 69 22:31 Смедерево 4 0 - -
14.kolo Смедерево 28:22 Вождовац 2012 6 1 - -
15.kolo Колубара 22:26 Смедерево 7 0 -
16.kolo Смедерево 28:29 Врбас ПЕТРОЛ 11 1 - -
17.kolo Синђелић 21:23 Смедерево 5 1 - -
18.kolo Смедерево 27:24 Морава 5 1 - -
19.kolo Апатин 29:27 Смедерево 7 2 - -
20.kolo Смедерево 29:29 Црвенка 7 0 - -
21.kolo Уб 33:26 Смедерево 7 1 - -
22.kolo Смедерево 32:30 Инђија 11 1 -

Остале сезоне

2020/2021 Север - Центар
Клуб одиг гол 2` дк МВП
Мачва 9 62 9 0 2 Detaljnije
Смедерево 13 57 7 0 3 Detaljnije