Пирот, Пирот

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Пирот 10 51 4 0 0

Жене

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
2.kolo Пирот 22:30 Петроварадин 4 0 - -
3.kolo Срем 38:23 Пирот 7 1 - -
4.kolo Млади радник 39:35 Пирот 9 0 - -
5.kolo Пирот 27:37 Панчево 4 0 - -
6.kolo Топличанин 30:28 Пирот 3 1 - -
7.kolo Пирот 23:36 Халас Јожеф 4 1 - -
8.kolo Зајечар 1949 39:32 Пирот 4 0 - -
9.kolo Пирот 27:31 Раднички 5 1 - -
10.kolo Кикинда 43:19 Пирот 8 0 - -
11.kolo Пирот 31:29 Пријепоље 3 0 - -

Остали играчи клуба