Златар, Нова Варош

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Златар 5 25 6 0 0

Исток - Запад

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
12.kolo Златар 25:23 Мокра Гора 5 2 - -
13.kolo Врање 1957 19:17 Златар 5 1 - -
14.kolo Златар 25:24 Јастребац 5 2 - -
15.kolo Јагодина 35:30 Златар 5 0 - -
18.kolo Златар 26:24 Прибој 5 1 - -