Прибој, Прибој

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Прибој 7 17 5 0 0

Исток - Запад

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
10.kolo Прибој 25:24 Врање 1957 1 0 - -
11.kolo Јагодина 30:26 Прибој 5 1 - -
12.kolo Житорађа 20:24 Прибој 4 1 - -
13.kolo Прибој 35:26 Бела Паланка 3 2 - -
14.kolo Топличанин 21:17 Прибој 2 0 - -
18.kolo Златар 26:24 Прибој 2 1 - -
19.kolo Хајдук Вељко 28:23 Прибој 0 0 - -

Остали играчи клуба