Прибој, Прибој

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Прибој 13 45 5 0 0

Исток - Запад

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
10.kolo Прибој 25:24 Врање 1957 3 1 - -
11.kolo Јагодина 30:26 Прибој 2 0 - -
12.kolo Житорађа 20:24 Прибој 2 0 - -
13.kolo Прибој 35:26 Бела Паланка 6 0 - -
14.kolo 21:17 Прибој 2 1 - -
15.kolo Прибој 24:30 Мокра Гора 3 0 - -
16.kolo Јастребац 24:23 Прибој 3 1 - -
17.kolo Прибој 20:23 Металац 4 0 - -
18.kolo Златар 26:24 Прибој 1 2 - -
19.kolo Хајдук Вељко 28:23 Прибој 6 0 - -
20.kolo Прибој 27:34 Куршумлија 3 0 - -
21.kolo Врање 1957 28:24 Прибој 7 0 - -
22.kolo Прибој 29:28 Јагодина 3 0 - -

Остали играчи клуба