Прибој, Прибој

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Прибој 13 47 7 0 1

Исток - Запад

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
10.kolo Прибој 25:24 Врање 1957 4 0 - -
11.kolo Јагодина 30:26 Прибој 3 0 - -
12.kolo Житорађа 20:24 Прибој 2 2 - -
13.kolo Прибој 35:26 Бела Паланка 6 0 - -
14.kolo Топличанин 21:17 Прибој 1 1 - -
15.kolo Прибој 24:30 Мокра Гора 7 0 - -
16.kolo Јастребац 24:23 Прибој 2 1 - -
17.kolo Прибој 20:23 Металац 7 0 - -
18.kolo Златар 26:24 Прибој 5 2 -
19.kolo Хајдук Вељко 28:23 Прибој 4 1 - -
20.kolo Прибој 27:34 Куршумлија 0 0 - -
21.kolo Врање 1957 28:24 Прибој 0 0 - -
22.kolo Прибој 29:28 Јагодина 6 0 - -

Остали играчи клуба