Врање 1957, Врање

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Врање 1957 19 69 8 0 2

Исток - Запад

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Куршумлија 32:27 Врање 1957 1 0 - -
3.kolo Врање 1957 22:24 Јагодина 3 1 - -
4.kolo Житорађа 22:29 Врање 1957 7 0 - -
5.kolo Врање 1957 27:21 Бела Паланка 2 1 - -
6.kolo Топличанин 30:31 Врање 1957 7 2 -
7.kolo Врање 1957 25:30 Мокра Гора 6 1 - -
8.kolo Јастребац 25:25 Врање 1957 4 0 - -
9.kolo Врање 1957 27:19 Металац 5 0 - -
10.kolo Прибој 25:24 Врање 1957 4 0 - -
11.kolo Врање 1957 23:28 Хајдук Вељко 1 0 - -
12.kolo Врање 1957 25:33 Куршумлија 5 0 - -
13.kolo Врање 1957 19:17 Златар 0 0 - -
14.kolo Јагодина 31:29 Врање 1957 5 1 - -
15.kolo Врање 1957 24:23 Житорађа 4 1 -
16.kolo Бела Паланка 32:33 Врање 1957 5 0 - -
17.kolo Врање 1957 17:20 Топличанин 1 1 - -
19.kolo Врање 1957 33:25 Јастребац 5 0 - -
20.kolo Металац 29:18 Врање 1957 1 0 - -
21.kolo Врање 1957 28:24 Прибој 3 0 - -

Остали играчи клуба