Прибој, Прибој

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Прибој 22 78 9 1 1

Исток - Запад

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Прибој 32:24 Житорађа 3 2 - -
2.kolo Бела Паланка 25:22 Прибој 4 1 - -
3.kolo Прибој 23:25 Топличанин 3 0 - -
4.kolo Мокра Гора 29:19 Прибој 6 0 - -
5.kolo Прибој 21:26 Јастребац 1 0 - -
6.kolo Металац 30:22 Прибој 4 0 - -
7.kolo Прибој 28:24 Златар 2 0 - -
8.kolo Прибој 21:26 Хајдук Вељко 2 1 - -
9.kolo Куршумлија 44:27 Прибој 6 0 - -
10.kolo Прибој 25:24 Врање 1957 2 2 - -
11.kolo Јагодина 30:26 Прибој 4 0 - -
12.kolo Житорађа 20:24 Прибој 1 0 - -
13.kolo Прибој 35:26 Бела Паланка 8 0 - -
14.kolo Топличанин 21:17 Прибој 3 0 - -
15.kolo Прибој 24:30 Мокра Гора 6 0 -
16.kolo Јастребац 24:23 Прибој 1 1 - -
17.kolo Прибој 20:23 Металац 0 0 -
18.kolo Златар 26:24 Прибој 6 1 - -
19.kolo Хајдук Вељко 28:23 Прибој 1 0 - -
20.kolo Прибој 27:34 Куршумлија 5 0 - -
21.kolo Врање 1957 28:24 Прибој 6 0 - -
22.kolo Прибој 29:28 Јагодина 4 1 - -

Остали играчи клуба