Прибој, Прибој

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Прибој 11 0 0 0 0

Исток - Запад

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Прибој 32:24 Житорађа 0 0 - -
8.kolo Прибој 21:26 Хајдук Вељко 0 0 - -
10.kolo Прибој 25:24 Врање 1957 0 0 - -
12.kolo Житорађа 20:24 Прибој 0 0 - -
13.kolo Прибој 35:26 Бела Паланка 0 0 - -
14.kolo Топличанин 21:17 Прибој 0 0 - -
15.kolo Прибој 24:30 Мокра Гора 0 0 - -
18.kolo Златар 26:24 Прибој 0 0 - -
19.kolo Хајдук Вељко 28:23 Прибој 0 0 - -
21.kolo Врање 1957 28:24 Прибој 0 0 - -
22.kolo Прибој 29:28 Јагодина 0 0 - -

Остали играчи клуба