Прибој, Прибој

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Прибој 12 5 0 0 0

Исток - Запад

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Прибој 32:24 Житорађа 0 0 - -
2.kolo Бела Паланка 25:22 Прибој 0 0 - -
3.kolo Прибој 23:25 Топличанин 0 0 - -
4.kolo Мокра Гора 29:19 Прибој 0 0 - -
5.kolo Прибој 21:26 Јастребац 0 0 - -
6.kolo Металац 30:22 Прибој 0 0 - -
7.kolo Прибој 28:24 Златар 0 0 - -
8.kolo Прибој 21:26 Хајдук Вељко 0 0 - -
9.kolo Куршумлија 44:27 Прибој 5 0 - -
10.kolo Прибој 25:24 Врање 1957 0 0 - -
11.kolo Јагодина 30:26 Прибој 0 0 - -
12.kolo Житорађа 20:24 Прибој 0 0 - -

Остали играчи клуба