Златар, Нова Варош

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Златар 17 0 1 0 1

Исток - Запад

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Мокра Гора 35:25 Златар 0 0 - -
2.kolo Златар 30:26 Врање 1957 0 0 -
3.kolo Јастребац 31:32 Златар 0 0 - -
4.kolo Златар 30:27 Јагодина 0 0 - -
5.kolo Металац 32:29 Златар 0 0 - -
6.kolo Златар 42:26 Житорађа 0 0 - -
7.kolo Прибој 28:24 Златар 0 0 - -
8.kolo Златар 36:28 Бела Паланка 0 0 - -
9.kolo Хајдук Вељко 30:21 Златар 0 0 - -
10.kolo Златар 21:25 Топличанин 0 0 - -
11.kolo Куршумлија 43:31 Златар 0 0 - -
12.kolo Златар 25:23 Мокра Гора 0 1 - -
14.kolo Златар 25:24 Јастребац 0 0 - -
15.kolo Јагодина 35:30 Златар 0 0 - -
16.kolo Златар 31:26 Металац 0 0 - -
18.kolo Златар 26:24 Прибој 0 0 - -
20.kolo Златар 22:27 Хајдук Вељко 0 0 - -