Мокра Гора, Зубин Поток

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Мокра Гора 7 7 6 0 0

Исток - Запад

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Мокра Гора 35:25 Златар 1 1 - -
2.kolo Мокра Гора 39:24 Јастребац 4 1 - -
3.kolo Металац 25:34 Мокра Гора 0 0 - -
4.kolo Мокра Гора 29:19 Прибој 0 0 - -
5.kolo Хајдук Вељко 29:29 Мокра Гора 0 2 - -
6.kolo Мокра Гора 31:28 Куршумлија 0 1 - -
7.kolo Врање 1957 25:30 Мокра Гора 2 1 - -

Остали играчи клуба