Мокра Гора, Зубин Поток

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Мокра Гора 18 70 7 0 1

Исток - Запад

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Мокра Гора 35:25 Златар 5 0 - -
2.kolo Мокра Гора 39:24 Јастребац 4 0 - -
3.kolo Металац 25:34 Мокра Гора 3 1 - -
4.kolo Мокра Гора 29:19 Прибој 1 0 - -
5.kolo Хајдук Вељко 29:29 Мокра Гора 7 2 - -
6.kolo Мокра Гора 31:28 Куршумлија 6 0 - -
7.kolo Врање 1957 25:30 Мокра Гора 9 0 -
8.kolo Мокра Гора 34:28 Јагодина 4 0 - -
9.kolo Житорађа 23:37 Мокра Гора 0 0 - -
11.kolo Топличанин 22:23 Мокра Гора 1 1 - -
12.kolo Златар 25:23 Мокра Гора 2 0 - -
13.kolo Јастребац 19:27 Мокра Гора 4 0 - -
14.kolo Мокра Гора 28:24 Металац 3 0 - -
15.kolo Прибој 24:30 Мокра Гора 5 0 - -
16.kolo Мокра Гора 23:15 Хајдук Вељко 2 1 - -
17.kolo Куршумлија 20:31 Мокра Гора 4 2 - -
19.kolo Јагодина 28:32 Мокра Гора 5 0 - -
21.kolo Бела Паланка 30:35 Мокра Гора 5 0 - -

Остали играчи клуба