Вести

Најава дербија 12.кола СБРЛ Север - Центар - ЈУГОВИЋ - СМЕДЕРЕВО

Предраг Топић - тренер РК Југовић

"Изузетно ценимо екипу Смедерева, која као и ми жели пласман у АРКУС лигу, тако да очекујемо један прави дерби у овом колу. Има још доста да се игра, али онај ко победи у овом дербију, стећиће потребно самопуздање. Нама је ова утакмица прилика да се изједначимо са водећим двојцем на табели, и да после тога покушамо да се задржимо на тој позицији".

Милан Шајин - капитен

"После дугог првог дела спремно дочекујемо дуел са Смедеревом, добро их познајемо и даћемо све од себе у суботу да бодови остану на нашем терену. Жељни смо борбе и игре, и сигуран сам да ћемо показати шта знамо у суботу".

Ненад Мартић -  тренер РК Смедерево:

"Сигуран сам да је права штета што се утакмица не игра пред публиком, био би то прави рукометни празник у Каћу, селу које живи за рукомет.
Не бих пуно полемисао на тему утакмице, јер је то увек незахвална улога. Верујем да ће моја екипа пружити максимум на терену, а да ли ће то бити довољно за победу, ка којој увек стремимо, остаје да се види у суботу. 
Нека победи боља екипа уз квалитетан рукомет и фер плеј на терену."

Марко Јокић - капитен

"Као и у свим претходним, и у ову утакмицу улазимо са истим циљем, а то је победа. Знамо колико нам ова утакмица значи и шта може да донесе нашој екипи, па смо у том смеру и физички и ментално спремни за изазов. Поштујемо, али не прецењујемо екипу "Југовића", верујем да ће детаљи одлучити, жеља, борбеност, али и концентрација играча у одсудним тренуцима. 
Мишљења сам да у томе и лежи кључ успеха јер је искуство на нашој страни."