Вести

Најава 7.кола СБРЛ Север - Центар - Веселин Килибарда - тренер РК "Врбас Петрол"

Након 6. одиграних кола у Супер Б рукометној лиги за мушкарце, ситуација на табели постаје све занимљивија. Тренутно стање на табели нам говори да је лига готово уједначена, да још увек нема изразитих фаворита, и да надметање екипа за висок пласман, тек предстоји.  За викенд нам предстоје утакмице 7.кола, а шта од њих можемо очекивати, сазнајемо од тренера РК "Врбас Петрол" - Веселина Килибарде.

СЦ ВОЖДОВАЦ 2012 - ЈЕДИНСТВО

Благу предност дајем домаћину који ове године игра веома добро, што не значи да ће се искусна екипа Јединства унапред предати, већ ће покушати да изненади домаћина и освоји бодове за бег са зачеља табеле.

ВРБАС Петрол - УБ

Сигурно нас очекује тешка утакмица против новајлије у лиги, који су показали да играју добар рукомет, али ми немамо право на још једну лошу утакмицу на домаћем терену. морамо од првог до последњег минута дати свој максимум да дођемо до бодова.

МОРАВА - КОЛУБАРА

Морава ће имати тежак задатак да против одличне екипе Колубаре дође до преко потребних бодова.

СМЕДЕРЕВО - МАЧВА

Екипа Смедерева која у претходним колима приказује одличне игре, дочекује екипу Мачве која из кола у коло игра све боље, те очекујем добру утакмицу у којој је домаћин фаворит.

ЈУГОВИЋ - СИВАЦ 69

Каћани иако су фаворити у овом сусрету, мораће добро да се потруде ако желе да савладају веома добру и борбену екипу из Сивца.

ИНЂИЈА - ЛАВОВИ БП

Новајлија у лиги пружа добре партије и сигурно је фаворит против млађе екипе Лавова, која после слабијег старта полако улази у форму, и сигурно ће тражити шансу да изненади екипу Инђије.