Вести

Најава утакмица 5.кола СБРЛ Исток - Запад - из угла Златка Петронијевића - тренера РК Мокра Гора

У претходна 4.кола Супер Б лиге за мушкарце Исток - Запад видели смо низ занимљивих и неизвесних утакмица, где се наслућује да ће се водити велика борба међу екипама за улазак у виши ранг. С' обзиром да да нас већ за викенд у Неготину очекује прави дерби, дуел две до сада непоражене екипе Хајдук Вељка и Мокре Горе, одлучили смо да у разговору са Златком Петронијевићем, тренером РК Мокра Гора сазнамо шта он мисли о ситуацији у којој се тренутно налазимо услед пандемије, а затим и која су његова очекивања од утакмица која нам предстоје за викенд.

"Најлепша вест после дуге паузе је почетак новог првенства.

Ево већ смо дошли до 5-тог кола. Треба времена да се привикнемо на нове околности у којима се налазимо.Најнепријатније искуство је сигурно да се неко зарази и доведе и себе и друге у опасност. Надамо се да до тога неће доћи ако се придржавамо прописаних мера. Оно што је додатно отежавајућа околност је и играње без публике. На жалост љубитеља рукомета мора тако. Надам се да ће пандемија брзо проћи па да на утакмицама све буде као некада, са публиком на трибинама.
 
Што се утакмица 5-тог кола тиче моја прогноза је следећа:
 
Металац - Златар
 
После пораза од Мокре Горе , Златар је у низу победа. Предност дајем Златару.
 
Хајдук Вељко - Мокра Гора 
 
Дерби кола. Неизвесна утакмица две екипе са добрим саставима. Верујем у своју екипу,иако је ово тешко гостовање. Одлучиће нијансе. Нерешен резултат је најреалнији.
 
Прибој - Јастребац
 
Победа домаћина. Јастребац је новајлија у лиги, док Прибој има много искуства играња у Супер Б лиги. Верујем да ће доћи до победе.
 
Куршумлија - Топличанин
 
Топлички дерби, увек занимљив и неугодан, али предност дајем екипи Куршумлије због свих победа до сада, као и домаћег терена.
 
Врање 1957 - Бела Паланка
 
Врању је победа преко потребна и верујем да ће да искористи предност домаћег терена и дође до преко потребних бодова.
 
Јагодина - Житорађа
 
Све осим победе Јагодине било би велико изненађење.