Вести

Најава 4.кола СБРЛ Исток - Запад - Горан Веселиновић - тренер РК Металац

Поштовани,

пре него што изнесем нека своја мишљења, желим да кажем да сам веома поносан на то што сам у Краљеву направио један искорак на који се дуго чекало. Велика помоћ је била од Александра Несторовића и Милоша Јовановића. План и циљ Металца је да направи што бољи резултат. Почетак нам је био мало несигуран, нервозан што показује и број освојених бодова. Остаје велики жал за изгубљеним бодовима у првом колу, против екипе из Беле Паланке. Надам се да ћемо показати прави квалитет у наредним колима.

А сада бих се осврнуо на парове овог кола:

Златар – Јагодина,

Јагодина је дошла на гостовању до првих бодова, мотивисани одлазе у Нову Варош која је на свом терену непрекосновена. Предност Новој Вароши.

 Мокра Гора – Прибој

Домаћин је један од главних кандидата за улазак у виши ранг те је и апсолутни фаворит у утакмици против екипе из Прибоја.

Топличанин – Хајдук Вељко

Топличанин има могућност да изненади веома квалитетну екипу Хајдук Вељка као домаћин. Ипак би предност дао екипи из Неготина која  добром и квалитетном игром  поред Мокре Горе истиче кандидатуру за улазак у виши ранг.

Бела Паланка – Куршумлија 

Дерби 4. кола, где екипа Беле Паланке игра добро код куће . Куршумлија са екипом свима добро знаној , нема осцилација у игри код куће и на страни. Сва три резултата долазе у обзир.

Житорађа – Врање 1957

Изузетно занимљив сусрет, где млада екипа Житорађе има шансу да изненади екипу Врања. Обе екипе су без бодова до сада, па је и значај још већи. Предност би дао екипи из Врања која је искуснија.

Јастребац – Металац

Две екипе, које су ове године новајлије у лиги. Предност домаћег терена је свакако веома важна, али смо и ми показали да знамо да одиграмо на страни. Очекујем да ће утакмица до самог краја бити неизвесна и права такмичарска.