Вести

Ненад Краљевски (Гоч Меркур): Трећа срећа

Одговор на питање да ли ће Гоч Меркур успети да се пласира у Суперлигу биће познат у суботу увече. Тим из Врњачке Бање има и трећу шансу да се домогне елитног ранга, а да би у томе успео мораће у реванш мечу против Врања да сачува четири гола прености.

У години кад Гоч слави шездесет година постојања пламсан у највиши ранг би био прави празник за овај клуб, али и град.

Тренер тима из Врњачке Бање, Ненад Краљевски истиче како је његов клуб заслужио да се наредне године нађе у Суперлиги.

-Боримо се до краја, направили смо добар резултат у првој утакмици и спремни смо за реванш. Први меч је могао да оде и на „другу страну“, да тако кажемо, јер је утакмица била веома тешка и борбена. Врање има добру екипу, јуниорске и бивше сениорске репрезентативце, тако да очекујем паклени меч – рекао је Ненад Краљевски.

Занимљиво је да су и прошле године ова два тима одлучивала о пласману у Суперлигу?

-Нажалост, тада Гоч није успео да избори пласман, али сад има нову шансу и верујем да ће је искористити.

Где видите предност вашег тима?

-Нема ту много филозофије, први меч нисмо одиграли како је требало, пре свега у одбрани. То морамо да исправимо јер ћемо доћи до лаких голова из контре што је наше најјаче оружје. Имамо млађи тим, спремнији смо, игра се после само три дана, тако да верујем да ћемо искористии ове наше предности.

Шта може да одлучи меч?

-Голмани знају да буду превага и јако битан фактор на свакој утакмици. Такође, екипа која буде имала мањи број техничких грашака може да се нада повољном резултату. Ми смо у првом мечу имали велики број грешака, морамо то у суботу да исправимо.

Краљевски је додао:

-Очекујем тешку утакмицу, четири гола нису велика предност, поготово што су оба тима у првом мечу играла са осцилацијама.

Шта је највећа снага ривала?

-Искуство је њихова највећа предност. У овом случају то је и преднсот домаћег терена, као и велики број гледалаца. Такође, имају одличну одбрану, јер Миловановић, Димитријевић и Челица представљају праве стубове. Ту је и Васић који сјајно трчи контру, тако, па ће нам задавати велике проблеме – закључио је Ненад Краљевски.