Вести

Најава 12.кола СБРЛ Исток - Запад - Марко Марковић - тренер РК "Јагодина"

Најаву 12.кола Супер Б лиге Исток - Запад урадили смо са Марком Марковићем - тренером РК "Јагодина". Која су његова очекивања у наставку сезоне и како види утакмице овог кола:

Очекивали смо више бодова на крају првог дела сезоне, али нам циљ остаје исти;, стабилизација клуба, и афирмација млађих играча. Сами смо себе побеђивали у неколико утакмица, што ћемо сигурно исправити у наставку првенства. Као што сам и раније рекао, Мокра Гора и Хајдук Вељко ће се сасвим извесно борити за прво место. Доста је тумбања било у протеклом периоду. Много је играча променило клубове у оквиру Супер Б лиге, док је један број играча дошао и из осталих лига. биће свакако веома занимљив и квалитетан наставак првенства.

ЗЛАТАР - МОКРА ГОРА

Мокра Гора је фаворит за прво место, и не би требало да има проблема у овој утакмици, без обзира што је домаћин веома незгодан на свом терену. Златар је у претходна два кола забележио два пораза, а од тога један на свом терену против Топличанина, док је Мокра Гора можда и теже од очекиваног победила Топличанин у гостима.

ТОПЛИЧАНИН - ЈАСТРЕБАЦ

Домаћини, прилично појачани за наставак првенства. Чак три играча из екипе Јастребца су сада у редовима Топличанина. Играју и на домаћем терену, те им стога дајем благу предност на овом мечу.

БЕЛА ПАЛАНКА - МЕТАЛАЦ

Бела Паланка је можда и највише ослабљена пред наставак сезоне. Насупрот њима, Металац је ушао у серију добрих резултата, и дошао до 4.места и сигурно је да ће се трудити да задрже висок пласман до самог краја. Такође желе и да се реванширају домаћину за минималан пораз у јесењем делу првенства. Благу предност дајем гостима.

ЖИТОРАЂА - ПРИБОЈ

Житорађа је још увек без бодова. Прибој их је врло лако добио у јесењем делу првенства, али обе екипе су сада у реновираним саставима. Сваки епилог је могућ.

ЈАГОДИНА - ХАЈДУК ВЕЉКО

Гости такође поред Мокре Горе претендују на прво место. Освежили су играчки кадар, тако да могу честим изменама да држе ритам. Ми смо подигли своју игру на један виши ниво. На претходне 4 утакмице, рачунајући и куп, джали смо конце у својим рукама. Једно је сигурно, а то је да гостима неће бити лако да однесу бодове из Јагодине.

ВРАЊЕ 1957 - КУРШУМЛИЈА

Домаћини су у резултатској кризи. Одласком младог Станојковића  изгубили су на опасности са дистанце. Долази им увек неугодна Куршумлија. Гости су веома искусна екипа која кажњава сваку грешку, и користи сваку пружену прилику. Предност дајем гостујућој екипи.