Вести

Најава 4.кола СБРЛ за жене - Ђурица Нађ - тренер РК Београд -

Поздрав свим љубитељима рукомета и рукометним чиниоцима.
Сезона се полако захуктава и доноси све већи број занимљивих сусрета у Супер Б рукометној лиги. Уз све предузете мере и одговорност свих, за сада успевамо да се изборимо за такмичење и успешан ток лиге.
Тако нам и ово 4.коло доноси сијасет интересантних сусрета, па да кренемо редом:
 
 Кикинда - Топличанин
 
Јако интересантан дуел. Обе екипе су нажалост имале неколико повређених играчица, али свакако су две јако добре и квалитетне екипе. Кикинђанке играју по нотама тренера Мракића, брзо и одговорно, док је Топличанин искуснија екипа. Свакако ће на овом сусрету бити занимљиво.
 
Црвена Звезда - Кучево
 
Звезда је изузетно искусна екипа, добро вођена. након пораза у Панчеву, одлична игра против ОРК Београда им сигурно диже самопоуздање. Рано су кренули сезону играњем баража и сигурно су уигране, што им уз искуство и квалитет даје благу улогу фаворита. Кучево је ове сезоне са доста измењеним саставом, али знам да су играчице из Лазаревца и Београда које су попуниле ту екипу младе, храбре и перспективне. Сигуран сам да ће скупо продати кожу.
 
Панчево - Петроварадин
 
Свакако ће бити чврста утакмица.Домаћин има младу, али већ изузетно искусну екипу која је дуже време на окупу, а свакако да Симатовић Тијана представља изузетно појачање. По мени можда најквалитетнија екипа лиге. Петроварадин је без пораза и доста добра, искусна и борбена екипа. Ипак предност домаћину на овом мечу.
 
ОРК Београд - Јуниор
 
Комшијски дерби. Домаћин улази у меч као фаворит. Два пораза у претходна два кола су можда и очекивана, јер је једна од најбољих играчица повређена, али сигурно су екипа која има квалитет. Јуниор је најмлађа екипа у лиги, која уз то има и две повређене играчице. Били су близу бодова у Петровцу, и то им даје подстрек и веру да могу до бодова. У овом мечу ОРК Београд је доста ближи победи.
 
Слога - Житорађа
 
Слога је у прошлом колу победила, и сигурно да у овај сусрет улазе са жељом за још два бода. Домаћи терен и искуство су на њиховој страни. Житорађа је за сада без победе, али нисам сигуран да ће тако још дуго остати.
 
Београд - Срем
 
Можда и дерби овог кола. Ми смо практично 25 дана без тренинга, јер нам екипу чине јуниорске, кадетске и пионирске репрезентативке које су хвала Богу имале доста окупљања, али се то одразило на број заједничких тренинга, јер уз Куп и лигу млађих категорија играмо у ритму среда-недеља. Свакако имамо велики респект према новајлији у лиги, који је у претходним колима показао квалитет и искуство. Уз Јуниор смо убедљиво најмлађа екипа, али у сваком мечу идемо на победу, те стога нема разлога да у недељу буде другачије.