Вести

Најава 3.кола СБРЛ за жене - Марко Крстић - тренер ЖРК Панчево - "Још је рано за прогнозе, али очекујемо добар рукомет ове сезоне"

После 2. одиграна кола у Супер Б рукометној лиги за жене, можемо слободно рећи да ће ова такмичарска сезона по мишљењу многих бити занимљива и неизвесна до самог краја. С' тим у вези одлучили смо да у овој сезони радимо кратке интервјуе са тренерима, који ће нам пред свако коло укратко прокоментарисати парове.

Ове недеље своје виђење нове сезоне дао нам је Марко Крстић, тренер ЖРК Панчево:

Сам почетак текуће сезоне је  показао да су екипе углавном изједначеног квалитета. Још је свакако рано причати о било каквим прогнозама. Што се мог клуба тиче,  управа је учинила велики напор да направимо квалитетну екипу, што смо играма  у прва два кола  и потврдили и тиме сигурно истакли кандидатуру за висок пласман.

Парови 3. кола:

  1. ОРК Београд - Црвена Звезда: Београдски дерби, Звезда има искусну екипу, ОРК Београд игра добро код куће, сигурно ће бити неизвестан дуел у коме обе екипе могу до бодова.

 

  1. Јуниор - ЖРК Панчево: Јуниор има младу екипу, наш циљ је да наставимо победнички низ и учврстимо се на врху табеле.

 

  1. Петроварадин - Слога: Победом у првом и бодом у прошлом колу, Петроварадин иако дебитант у лиги показао је да има квалитет тако да предност дајем њима.

 

  1. Житорађа - РК Београд: Житорађа ће на домаћем терену тражити прве бодове, али је РК Београд тај који у тиму има 4 јуниорске репрезентативке, па је по мени на овом гостовању гост велики фаворит.

 

  1. Срем - Кикинда: Јако неизвестан дуел,шансе су подједнаке у овом мечу.

 

     6. Топличанин - Кучево: Топличанин код куће игра сигурно, тако да ће прве бодове тражити против Кучева које има максималан           учинак на почетку сезоне. Веће изгледе дајем домаћину.