Вести

Најава 13.кола СБРЛ Исток - Запад - Харис Струјић - тренер РК "Прибој"

Прилику да анализира 13.коло Супер Б рукометне лиге у оквиру групе Исток - Запад, указали смо тренеру РК "Прибој" -  Харису Струјићу.  Његово виђење утакмица вам преносимо у целости:

Врање 1957 - Златар

Благу предност дајем домаћој екипи која је намучила екипу Златара у јесењем делу, што не значи да ће се искусна екипа Златара унапред предати, већ ће покушати да изненади домаћина и освоји бодове који га воде у сами врх табеле.

Јастребац - Мокра Гора

Новајлија у лиги пружа добре партије у наставку првенства, док екипа Мокре Горе која је фаворит нема право на кикс, и мораће да се потруде ако желе да савладају добру и борбену екипу Јастребца.

Металац - Топличанин

Обе екипе су јако искусне. Домаћин је дебитант у лиги, али предвођен искусним тренером Веселиновићем пружа феноменалне партије и право је изненађење у лиги, док је екипа Топличанина појачана у наставку првенства неугодан противник свим екипама. Благу предност дајем домаћину.

Прибој - Бела Паланка

Сигурно нас очекује тешка утакмица, али ми немамо право на још један кикс на домаћем терену. Морамо од првог до последњег минута дати свој максимум ако мислимо да дођемо до бодова.

Хајдук Вељко - Житорађа

У овој утакмици Хајдук Велко је апсолутни  фаворит против младе и перспективне екипе Житорађе.

Куршумлија - Јагодина

Екипа Куршумлије иако фаворит у овом сусрету имаће тежак задатак, јер у госте им долази искусна и веома добра екипа Јагодине.