Сивац 69, Сивац

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Сивац 69 10 0 0 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
2.kolo Црвенка 26:27 Сивац 69 0 0 - -
4.kolo Смедерево 29:28 Сивац 69 0 0 - -
5.kolo Сивац 69 34:34 Југовић 0 0 - -
6.kolo Лавови БП 33:31 Сивац 69 0 0 - -
7.kolo Сивац 69 29:27 Јединство 0 0 - -
9.kolo Сивац 69 28:25 Колубара 0 0 - -
11.kolo Сивац 69 33:32 Врбас ПЕТРОЛ 0 0 - -
12.kolo Мачва 22:21 Сивац 69 0 0 - -
13.kolo Сивац 69 20:21 Црвенка 0 0 - -
14.kolo Вождовац 2012 32:29 Сивац 69 0 0 - -