Сивац 69, Сивац

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Сивац 69 13 77 5 0 1

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Сивац 69 25:25 Мачва 4 1 - -
2.kolo Црвенка 26:27 Сивац 69 7 0 - -
3.kolo Сивац 69 32:26 Вождовац 2012 4 0 - -
4.kolo Смедерево 29:28 Сивац 69 6 0 - -
5.kolo Сивац 69 34:34 Југовић 4 0 - -
6.kolo Лавови БП 33:31 Сивац 69 8 1 - -
7.kolo Сивац 69 29:27 Јединство 6 0 - -
8.kolo Морава 29:29 Сивац 69 5 1 - -
9.kolo Сивац 69 28:25 Колубара 10 1 -
11.kolo Сивац 69 33:32 Врбас ПЕТРОЛ 10 0 - -
12.kolo Мачва 22:21 Сивац 69 4 1 - -
13.kolo Сивац 69 20:21 Црвенка 1 0 - -
14.kolo Вождовац 2012 32:29 Сивац 69 8 0 - -