Сивац 69, Сивац

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Сивац 69 10 8 2 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Сивац 69 25:25 Мачва 0 0 - -
2.kolo Црвенка 26:27 Сивац 69 0 0 - -
3.kolo Сивац 69 32:26 Вождовац 2012 0 0 - -
4.kolo Смедерево 29:28 Сивац 69 0 0 - -
5.kolo Сивац 69 34:34 Југовић 0 0 - -
6.kolo Лавови БП 33:31 Сивац 69 2 1 - -
7.kolo Сивац 69 29:27 Јединство 1 0 - -
8.kolo Морава 29:29 Сивац 69 2 0 - -
9.kolo Сивац 69 28:25 Колубара 1 1 - -
11.kolo Сивац 69 33:32 Врбас ПЕТРОЛ 2 0 - -